A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Рожнятівська багатопрофільна лікарня" Рожнятівської селищної ради

Новини

Подяка за надану благодійну допомогу

       Адміністрація КНП «Рожнятівська багатопрофільна лікарня» Рожнятівської селищної ради та медичні працівники висловлюють щиру подяку Анжеліці Коваленко, Пірміну Стірнолю та громаді м.Лар (Німеччина) за надану благодійну допомогу  - функціональне крісло-туалет для важкохворих, ходунці-ролери, милиці, крісло-каталку, засоби для людей з обмеженими можливостями, медикаменти та предмети гігієни. А також Івану Ільківу за доставлений вантаж.

11:23 20.02.2024

Подяка БФ"RAZOM"

Працівники та пацієнти КНП"Рожнятівська багатопрофільна лікарня" Рожнятівської селищної ради висловлюють щиру вдячність згуртованій та ефективний команді БФ «RAZOM» для України за надану благодійну допомогу у вигляді медичного обладнання, мед. інструментарію, розхідників та медичних костюмів. Радіємо і пишаємося,що є такі чуйні ,небайдужі люди. Нехай повернеться вам добром,здоров'ям і благополуччям! Разом до перемоги!!!

13:15 02.11.2023

ВІТАННЯ З ДНЕМ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА !!!

  Дорогі медичні працівники, колеги! Прийміть найщиріші вітання із професійним святом. Ви представляєте одну з найшляхетніших професій, адже оберігаєте найбільший дар Господній – людське життя!

09:15 27.07.2023

Роз’яснення листа 403/01-22/54 від Департаменту охорони здоров’я Івано – Франківської ОДА

     Згідно роз’яснення отриманого в листі 403/01-22/54 від Департаменту охорони здоров’я Івано – Франківської ОДА, заклади охорони здоров’я, зокрема первинного рівня надання медичної допомоги, на даний час продовжують роботу у звичному режимі.

14:01 23.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора