A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Рожнятівська багатопрофільна лікарня" Рожнятівської селищної ради

Акушерсько-гінекологічне відділення КНП «Рожнятівська багатопрофільна лікарня » РСР

Дата: 19.04.2022 09:16
Кількість переглядів: 1397

Акушерсько-гінекологічне відділення КНП «Рожнятівська багатопрофільна лікарня » РСР

      В цей нелегкий для нашої держави час ми раді гостинно прийняти людей ,які потребують нашої кваліфікованої допомоги.

     Акушерсько – гінекологічне відділення забезпечене медикаментами для надання невідкладної допомоги вагітним, роділлям, породіллям, новонародженим, гінекологічним пацієнтам, а також необхідною апаратурою (КТГ апарат, УЗД, реанімаційний столик з підігрівом для новонароджених, кювез, лампи для фототерапії новонароджених).

   В лікарні працюють лікарі –анестезіологи, які при необхідності нададуть кваліфіковану допомогу та володіють навичками спінальної та епідуральної анестезії.

     Проводиться планова вакцинація новонароджених від гепатиту В та туберкульозу.

     Лікарі, акушерки, медичні сестри відділення постійно підвищують свою кваліфікацію, навчаються на робочому місці, а також на тренінгах в симуляційному центрі . У роботі медичного персоналу застосовується командний підхід до ведення вагітних, породіль, новонароджених, а також гінекологічних пацієнтів.

    У відділенні оснащені 2 сучасних пологових зали , згідно новітніх пренатальних рекомендацій,сімейні пологові зали,  палата інтенсивної терапії новонароджених.Всі післяпологові палати розраховані на 1 породіллю та дитину ,в кожній  палаті оснащений свій санвузол .

    У відділені функціонує цілодобовий пост лікарів акушер-гінекологів та педіатрів - неонатологів .Весь персонал з повагою відноситься до своїх пацієнтів і завжди готовий надати їм кваліфіковану медичну допомогу та пораду!

    У КНП «Рожнятівська багатопрофільна лікарня» РСР акушерсько-гінекологічному відділенні , за час війни народилося 32 немовлят, з них 5 дітей (2 хлопчики і 3 дівчинки), від матерів,  які  приїхали до нас з територій на яких ведуться воєнні дії (Київська, Житомирська, Чернігівська,Харківська, Дніпропетровська області).

   Щиро вітаємо батьків та віримо ,що наші дітки будуть жити в мирній  ,квітучій і незалежній Україні.

   Ми працюємо для життя , яке варте того, щоб його прожити !!!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора